Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
⏰ každý den, od 8-22 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Zavařování, co bychom o něm měli vědět? #4
08.08.2022 Kuchyně
Zavařování, co bychom o něm měli vědět? #4
Zavařování je velmi oblíbený způsob, jak zpracovat a uchovat úrodu po celou zimu. V tomto článku píšeme o tom, jaké druhy potravin jsou k zavařování v... číst celé
Zobrazit všechny články
Sledujte nás na facebooku
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zavařování, co bychom o něm měli vědět? #4
08.08.2022 Kuchyně
Zavařování, co bychom o něm měli vědět? #4
Zavařování je velmi oblíbený způsob, jak zpracovat a uchovat úrodu po celou zimu. V tomto článku píšeme o tom, jaké druhy potravin jsou k zavařování v... číst celé
Příprava zahrady na jaro. #3
02.04.2022 Zahrada
Příprava zahrady na jaro. #3
Jarní počasí vystrkuje pomaličku svoje růžky - což znamená, že jarní práce na našich zahrádkách jsou za dveřmi. číst celé
Voda jako vzácný element. #2
02.04.2022 Zahrada
Voda jako vzácný element. #2
Voda je nezbytnou součástí nejenom našich životů, ale rozhoduje také o kvalitě života všech živočichů a zejména rostlin. Pojďme si připomenout, jak ji... číst celé
Začínáme s vyséváním. Jak na něj? #1
23.02.2022 Zahrada
Začínáme s vyséváním. Jak na něj? #1
Krok za krokem, jak správně vysévat. Co k vysévání budeme potřebovat. První výsevy zeleniny a vše důležité, co bychom měli o této činnosti na zahradě ... číst celé
Železodům NOVINKY DO E-MAILU
Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách z našeho obchodu. Od nabídky až po sezónní akce.
OBCHOD S TRADICÍ

Železodům je rodinná firma, která byla založena naším pradědem Arnoštem Hofírkem před 89 lety. V současné době se o jeho zbudovaný odkaz stará již třetí generace, která pokračuje v jeho šlépějích a nastavených hodnotách.. → pokračování

KDE NÁS NAJDETE?
Sídlíme na stejném místě již od roku 1932. Najdete nás nedalo Brna, konkrétně ve městě Újezd u Brna na ulici nám. sv. Jána, 35.  podrobnější informace

 

Kontakty
Adam Fila, e-shop
Adam Fila, e-shop
⏰ každý den, od 8-22 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz